Naar Boven
Hero image Strandhotel en Strandpaviljoen Zoomers in Noordhollands Duinreservaat bij Castricum aan Zee

Blog

  /  Blog   /  Ontdek Onze Nieuwe Strandhuisjes!

Ontdek Onze Nieuwe Strandhuisjes!

Ergens tussen het zachte zand en de eindeloze horizon wordt een nieuwe oase van rust gecreëerd: onze prachtige strandhuisjes. Een prachtige toevoeging aan onze kustlijn, deze huisjes belichamen de essentie van ontspanning, luxe en de warmte van thuis.

De Magie van Onze Strandhuisjes

Met hun eigentijdse ontwerp en eco-vriendelijke inrichting zijn onze strandhuisjes een toevluchtsoord voor de ziel. Gelegen op een steenworp afstand van de golven, word je ‘s ochtends wakker met het rustgevende geluid van de zee en de frisse zeewind die door de ramen waait. Binnen word je begroet door een oase van rust, ingericht met zorgvuldig geselecteerde meubels en aardetinten die de rust van het strand naar binnen brengen.

Een Duurzaam Verblijf

We geloven in harmonie met de natuur, en dat is terug te zien in onze huisjes. Gebouwd met duurzame materialen en voorzien van energiebesparende voorzieningen, bieden onze strandhuisjes niet alleen een luxe ervaring maar ook een milieubewuste. Het is onze manier om dankbaarheid te tonen aan de zee die ons omringt.

Wat Je Mag Verwachten

Elk strandhuisje is uitgerust met moderne voorzieningen en een volledig uitgeruste keuken en airconditioning. Onze comfortabele bedden nodigen uit voor een diepe, rustgevende slaap terwijl het geluid van de golven je in slaap wiegt. Het privéterras biedt de perfecte plek voor het genieten van zonsondergangen en het luisteren naar de geluiden van de natuur.

Ontbijt op Bed Tijdens de Verbouwing

Tijdens de opwindende verbouwing van ons paviljoen willen we onze gasten iets speciaals bieden. Het ontbijt, dat normaal gesproken in ons gezellige restaurant wordt geserveerd, wordt tijdens deze periode naar de kamers gebracht. Geniet van een heerlijk ontbijt op bed terwijl je uitkijkt over de zee, een rustgevende start van je dag.

Belangrijke Data:

  • Verbouwing Start: November 2023
  • Strandhuisjes Klaar: Mei 2024

Maak je klaar om wakker te worden met de zee als je buur en de warmte van de zon als je metgezel. Boek nu en ontdek de betovering van onze nieuwe strandhuisjes – jouw thuis weg van huis aan zee, waar het snelle leven vertraagd.

Geschreven door: Sabine Gaastra

Foto’s door: @Karin_Cijsouw

 

Download gerust de afdrukbare versie van het blog over de zee.

 

Oh, en wil je geen blog meer missen? Schrijf je hier in voor onze maandelijkse emailupdate:

 

Genieten | Vertragen | Verbinden

Schelp strand Castricum aan Zee bij Strandhotel en paviljoen Zoomers

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: