Volg ons:

Blog

Ontdek Onze Nieuwe Strandhuisjes!

Ergens tussen het zachte zand en de eindeloze horizon wordt een nieuwe oase van rust gecreëerd: onze prachtige strandhuisjes. Een prachtige toevoeging aan onze kustlijn, deze huisjes belichamen de essentie van ontspanning, luxe en de warmte van thuis.

De Magie van Onze Strandhuisjes

Met hun eigentijdse ontwerp en eco-vriendelijke inrichting zijn onze strandhuisjes een toevluchtsoord voor de ziel. Gelegen op een steenworp afstand van de golven, word je ‘s ochtends wakker met het rustgevende geluid van de zee en de frisse zeewind die door de ramen waait. Binnen word je begroet door een oase van rust, ingericht met zorgvuldig geselecteerde meubels en aardetinten die de rust van het strand naar binnen brengen.

Een Duurzaam Verblijf

We geloven in harmonie met de natuur, en dat is terug te zien in onze huisjes. Gebouwd met duurzame materialen en voorzien van energiebesparende voorzieningen, bieden onze strandhuisjes niet alleen een luxe ervaring maar ook een milieubewuste. Het is onze manier om dankbaarheid te tonen aan de zee die ons omringt.

Wat Je Mag Verwachten

Elk strandhuisje is uitgerust met moderne voorzieningen en een volledig uitgeruste keuken en airconditioning. Onze comfortabele bedden nodigen uit voor een diepe, rustgevende slaap terwijl het geluid van de golven je in slaap wiegt. Het privéterras biedt de perfecte plek voor het genieten van zonsondergangen en het luisteren naar de geluiden van de natuur.

Ontbijt op Bed Tijdens de Verbouwing

Tijdens de opwindende verbouwing van ons paviljoen willen we onze gasten iets speciaals bieden. Het ontbijt, dat normaal gesproken in ons gezellige restaurant wordt geserveerd, wordt tijdens deze periode naar de kamers gebracht. Geniet van een heerlijk ontbijt op bed terwijl je uitkijkt over de zee, een rustgevende start van je dag.

Belangrijke Data:

  • Verbouwing Start: November 2023
  • Strandhuisjes Klaar: Mei 2024

Maak je klaar om wakker te worden met de zee als je buur en de warmte van de zon als je metgezel. Boek nu en ontdek de betovering van onze nieuwe strandhuisjes – jouw thuis weg van huis aan zee, waar het snelle leven vertraagd.

Geschreven door: Sabine Gaastra

Foto’s door: @Karin_Cijsouw

 

Download gerust de afdrukbare versie van het blog over de zee.

Bericht delen:

Gerelateerde berichten

Ook in de wintermaanden heeft het strand van Castricum aan Zee zijn eigen charme. Ontdek hier vijf geweldige manieren om in januari optimaal van dit betoverende stukje natuur te genieten. 1. Betoverende ...

Het is weer die tijd van het jaar waarin de lucht gevuld is met vreugde en liefde, waar families samenkomen en harten worden verwarmd. Te midden van de fonkelende lichtjes en feestelijke ...

De herfst is een prachtig seizoen in de duinen bij Castricum aan Zee. Terwijl de bladeren hun kleuren veranderen en de lucht koeler wordt, nodigt dit natuurgebied uit tot avontuurlijke verkenning. Geniet ...