Naar Boven
Hero image Strandhotel en Strandpaviljoen Zoomers in Noordhollands Duinreservaat bij Castricum aan Zee

Strandhuisjes

  /  Strandhuisjes

Stijlvolle strandhuisjes: laidback luxe

Tussen ons paviljoen op het strand en dat van onze buren in hebben we 16 prachtige strandhuisjes. Deze pareltjes zijn te boeken tussen mei en eind september. Boek hier jouw ultieme paradijs aan zee.

Strandhuisjes

Wakker worden met het geluid en de geur van de zee, stap uit bed je privéterras op en ervaar het uitzicht over zee. Pal op het strand en middenin de gezellige levendigheid van het strand op warme dagen. Onze strandhuisjes hebben hebben beschikking over een eigen design kitchenette met koelkast. En hij is leeg, zodat je hem kunt vullen met al je lievelingsproducten! Met de signatuur van HKliving in het interieur, en een moderne badkamer bieden deze huisjes een volledig ontspannen vakantie aan zee. Kwaliteit en comfort vormen de basis; Auping bedden garanderen een zalige nachtrust en de Keuco regendouche geven je een wellness gevoel. Deze pareltjes zijn boekbaar tussen mei en eind september 2024. De strandhuisjes zijn gelegen op de eerste rij huisjes op het strand.

  • Prachtig uitzicht op zee
  • Warm interieur door HKliving
  • Al vanaf EUR 369

Duinhuisjes

Toe aan een oase van rust? Onze duinhuisje staan op het strand midden in de Hollandse duinen en hebben aan de achterkant zicht op het wijdse Natura 2000 gebied. Deze huisjes zijn te vinden op de tweede rij op het strand, vanaf de zee gezien. Ook alle duinhuisjes hebben beschikking over een privéterras op het zuiden plus eigen design kitchenette met koelkast. En hij is leeg, zodat je hem kunt vullen met al je lievelingsproducten! Met de signatuur van HKliving in het interieur, en een moderne badkamer bieden deze huisjes een volledig ontspannen vakantie aan zee. Kwaliteit en comfort vormen de basis; Auping bedden garanderen een zalige nachtrust en de Keuco regendouche geven je een wellness gevoel. Deze pareltjes zijn boekbaar tussen mei en eind september 2024.

  • Midden in de duinen
  • Warm interieur door HKliving
  • Al vanaf EUR 344

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: