Foto's header en footer website Strandpaviljoen en Strandhotel Zoomers aan Zee Castricum NH

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je aangeven waar je vraag over gaat.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Strandpaviljoen
Is Strandpaviljoen Zoomers open?

Jazeker! Je bent elke dag welkom in ons Paviljoen vanaf 9.00 uur. Onze keuken is tot 21.00 uur open, dus je kunt de zon heerlijk zien onder gaan!

 

Kan ik reserveren op het terras?

Helaas kan je niet vooraf reserveren op ons terras. Er zijn veel mensen die een terrasje willen pakken en daarom nemen we alleen reserveringen aan op het terras zelf.

Hoort het strandhotel bij het paviljoen?

Jazeker, strandhotel Zoomers is van dezelfde eigenaren en we noemen het daarom ook ons 'zusje'. Er is een nauwe samenwerking met arrangementen etc.

Wat is het adres van strandpaviljoen Zoomers?

Ons adres is Zeeweg 51 , 1901 NZ Castricum. Plan hier je route naar het paviljoen.

 

Kan ik parkeren bij Strandpaviljoen Zoomers?

Er is een súúúper grote parkeerplaats op maar 100 meter afstand van Strandpaviljoen Zoomers. Het tarief is afhankelijk van de datum en het tijdstip van inrijden. Er zijn een aantal laadpunten voor elektrische voertuigen.

Geen zin om te betalen? Aan het begin van de duinen zijn parkeerhavens waar je gratis kunt parkeren.

Hoe kan ik het beste contact opnemen met Strandpaviljoen Zoomers?

Je kunt Strandpaviljoen Zoomers op verschillende manieren bereiken. Je kunt ons bellen op: 0251 65 36 25 of mailen op: reserveringen@zoomers.nu. Je kunt ook langskomen op het strand: Zeeweg 51 , 1901 NZ Castricum.

Strandhotel
Hoort het strandpaviljoen bij het hotel?

Jazeker, strandpaviljoen Zoomers is van dezelfde eigenaren en we noemen het daarom ook ons 'zusje'. Er is een nauwe samenwerking met arrangementen etc.

Stel dat ik mijn code kwijt ben?

Geen paniek, hier hebben we ons calamiteiten nummer voor: +31251342383.

Is er ook een receptie in het hotel?

Nee, in ons strandhotel is geen receptie aanwezig. Hotelgasten boeken en betalen vooraf online en krijgen per mail een persoonlijke toegangscode voor de kamer. Overdag tot 18.00 uur is er altijd iemand die je (telefonisch) te woord kan staan. Je krijgt indien gewenst advies op maat en tips over de omgeving.

Tot hoe laat mag ik het hotel in?

Aangezien je zelf de toegangscode hebt kun je het hotel in en uit wanneer je wil. Je hoeft bij ons niet in te checken. Echter als je verblijf is afgelopen dien je die dag de kamer voor 11 uur 's morgens te verlaten.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Nee, in onze voorwaarden, op de homepage en in de bevestigingsmail die verstuurd wordt staat dat onze reserveringen non-refundable zijn. Wat inhoudt dat er geen terugbetaling mogelijk is. Als de boeking is gemaakt ga je akkoord met een definitieve betaling.

Waar ligt het strandhotel?

Het hotel ligt aan de kust in Castricum, bovenop het duin met zicht op de Noordzee. Het adres is: Zeeweg 10, 1901 NZ Castricum. Plan hier je route naar het hotel.

Is het hotel het hele jaar open?

Ja, ons strandhotel is het hele jaar geopend. Kom je logeren?

Kan ik eten in het hotel?

Het ontbijt en diner worden geserveerd in ons 'zusje' Strandpaviljoen Zoomers. Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen design kitchenette met koelkast.

Denk je er wel aan om voor 15.00 uur te reserveren als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje?!

Mag ik roken in het hotel?

Nee, roken is niet toegestaan in verband met hygiëne en allergieën.

Zijn huisdieren welkom in het hotel?

Nee. Hoewel wij enorme dierenliefhebbers zijn, mogen huisdieren niet in het hotel verblijven in verband met hygiëne en allergieën.

Is er airco op de kamers?

Nee we hebben geen airco op de kamers, maar er zijn wel ventilators beschikbaar. Ventilators zijn namelijk een stuk duurzamer dan airco's omdat ze veel minder stroom verbruiken.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Vanaf 15.00 uur kun je inchecken.

We hebben de tijd hard nodig om jullie kamer in orde te maken en daarom kan het helaas niet eerder.

Vanaf hoe laat moet ik uitchecken?

Het uitchecken is altijd om 11.00 uur, tenzij jullie een late checkout (13.00 uur) hebben geboekt.

Kan ik bij het hotel parkeren en uitladen?

Het is niet mogelijk om direct voor de deur van het hotel uit te stappen, maar er is een "kiss and ride" strook op de rotonde aan het einde van de Zeeweg. Stap hier uit en laat de sterkste de koffers dragen!
Hierna kun je kiezen waar je de auto parkeert: je kunt gratis parkeren aan het begin van de duinen in de parkeerhavens op de Zeeweg (10-15 mins terug lopen) of betaald wanneer je de parkeerplaats op rijdt. Het tarief is afhankelijk van de datum en het tijdstip van inrijden.

De wifi doet het niet, help!

Geen probleem, 9 van de 10 keer werkt de wifi weer als je hem even aan en uit zet. Mocht je er niet uit komen, bel dan even met: +31251342383.

Verhuren jullie ook fietsen?

Jazeker! Standaard hebben we 2 (elektrische) fietsen in de verhuur. Je kunt de fietsen voor € 27,50 per fiets per dag huren en genieten van het gehele Natura2000 gebied.

Meer dan 2 fietsen nodig? Geen probleem! Als je ons op tijd laat weten wat je nodig hebt, kunnen we altijd extra fietsen regelen.

Oh, en we hebben ook E-choppers die je kunt huren voor € 50,- per dagdeel van 4 uur. Hiermee mag je niet door het duingebied zelf maar kun je wel verschillende routes in de omgeving van Castricum rijden.

 

ZOOMERS INSPIRATIE IN JE MAIL?

Wij sturen je max. 1 x per maand een email met daarin tips en tricks om even weer aan jezelf te denken, want jij verdient het beste van het beste!

EMAIL
VOORNAAM