Naar Boven
Hero image Strandhotel en Strandpaviljoen Zoomers in Noordhollands Duinreservaat bij Castricum aan Zee

Slapen

Uniek hotel aan het strand

  /  Slapen

De warmte van thuis en luxe van een hotel

Kom logeren in stijlvolle kamers midden in de duinen en kom volledig tot rust dankzij de frisse zeelucht. Bij ons krijg je het gevoel dat je weer echt leeft. En daarom besteden we volop aandacht aan dat gevoel, tot in de kleinste details.

Het gehele interieur van ons hotel is door HKliving verzorgd. Onze kamers kenmerken zich door het luxe interieur, maar gecombineerd met de warmte van thuis.

Genieten | Vertragen | Verbinden

Jij verdient het beste van het beste

Ons intieme strandhotel beschikt over stijlvol ingerichte duinkamers, strandkamers en een Appartement. Voor families zijn er ook Duinkamers | Familiekamers met een tussendeur.

Er is geen lift aanwezig in het hotel, maar gasten die slecht ter been zijn ontvangen we graag op de begane grond in onze duinkamers.

Oh, en in elke kamer zit een design kitchenette. De koelkast is leeg zodat je zelf je favoriete producten er in kunt zetten.

Duinkamer in Strandhotel Zoomers in Castricum aan Zee
Strandhotel en Strandpaviljoen Zoomers in Castricum aan Zee (24)

Onze digitale host

In ons strandhotel is geen receptie aanwezig. Hotelgasten boeken en betalen vooraf online en krijgen per mail een persoonlijke toegangscode voor de kamer. Uiteraard zijn we wel goed bereikbaar voor al jouw vragen en wensen!

Zoals vermeld in de algemene voorwaarden is het kosteloos annuleren of het verplaatsen van de boeking helaas niet mogelijk omdat het hotel gewoon open is.

  • Inchecken vanaf 15 uur
  • Altijd toegang hebben tot je kamer
  • Noodnummer voor calamiteiten
hotelkamer-strandhotel-zoomers-kust-castricum-bakkum
hotelkamer-strandhotel-zoomers-kust-castricum-bakkum-2

Duurzaamheid in ons bloed

Ons strandhotel heeft een zeer natuurlijke uitstraling en heeft duurzaamheid als een van de belangrijkste speerpunten. Wij vinden dat de omgeving vraagt om een ontwerp dat de natuur respecteert.

Dat is ook de reden dat we geen airco op de kamers hebben, maar ventilators. Ventilators zijn namelijk een stuk duurzamer dan airco’s omdat ze veel minder stroom verbruiken.

Het hotel wordt opgewarmd middels een pellet kachel en er wordt energie opgewekt middels de 280 zonnepanelen. Hierdoor wordt een EPC waarde van 0 bereikt. De slogan “there is no planet b”, staat hoog in het vaandel in de gehele bedrijfsvoering.

Laat je verrassen en kom genieten van dit innovatieve hotel aan de Hollandse kust.

Strandhotel en Strandpaviljoen Zoomers in Castricum aan Zee (29)
Strandhotel Zoomers in Castricum aan Zee sfeerimpressie

Wil je deze informatie op je gemak in onze brochure nalezen?
Klik dan hier voor onze DOWNLOAD!

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: